Om Stalks & Roots

Stalks & Roots er både en import- og en designviksomhed. Fordi vi selv importerer hele vores sortiment fra de bedste gartnerier i verden har vi altid et unikt udvalg til særdeles fornuftige priser. Vi har det fornødne materialekendskab og får de varer hjem, der er sæson for. Vores inspiration er hentet i det nordiske landskab, men vi lader også rejser til bl.a. New Zealand, Australien, Kenya og Sydeuropa blive afspejlet i vores kollektioner.

12 år på Flisen. Bag Stalks & Roots står blomsterdekoratør og kunsthistoriker Gitte Hyttel. Hun er udlært hos bl.a. Tage Andersen og tidligere europamester i blomsterbinding. Gitte Hyttel startede sin første blomsterbutik i Vestergade i Randers i 1997 og åbnede senere Flower Power på KirkeTorvet. Siden 2003 har hun drevet blomsterbutikken på Flisen foran IKEA. Først i Aarhus, så i Aalborg og Odense og siden i Gentofte. I 2015 har hun startet brandet Stalks & Roots, som holder til i Torvehallerne i København, men også popper op ved events i hele landet samt udfører dekorationsopgaver på bestilling. 

Stilke og rødder. Stalks & Roots er blomster til folket. Vi gør ikke meget ud af indpakningen, men langer varer over disken, der er lige til at plante ud, sætte i vindueskarmen eller smide i en vase. Vi sætter buketter sammen, når vi har lyst eller solen skinner. På den måde holder vi det simpelt. Smukt.

DSC_8806.jpg

 

(c) Alle fotos er taget af Mathias Ørntoft og Anne Neimann Clement.